Elke baan biedt uitdagingen. Soms klein, soms groot. Het kan spannend zijn en soms voelen als ‘niet te doen’. Tegelijk krijgen uitdagingen echt betekenis als je ze aan durft te gaan. Het brengt je verder.

I am ready to work, I am ready for this job and I am ready for the challenge.

Stuart Pearce

Met My Job Challenge help ik je om uitdagingen aan te gaan. Te gaan voor ‘The extra mile’. Niet als doel op zich, wel om te gaan ervaren hoe waardevol en leerzaam het is. Dat kan in de vorm van een individueel coachtraject. On the job. Of door met jou en je team aan de slag te gaan. In de vorm van trainen.

Uitdagingen en ontwikkelen

Iedereen heeft kwaliteiten, talenten en ontwikkelpunten. Niet alles gaat in 1 keer goed. Juist door het maken van fouten ontdek je waar je kunt leren. In de praktijk hoor ik vaak dat de tijd er niet nog niet rijp voor is om bepaalde uitdagingen aan te gaan. Veel belangrijker is de vraag; ‘Ben jij er zelf klaar voor?’

Zelf heb ik ruim 18 jaar in een corporate organisatie gewerkt, als adviseur, planner en leidinggevende. Ik heb mijn kwaliteiten ontdekt en vaak kunnen inzetten. Ook heb ik fouten gemaakt en daarvan geleerd. En ja, ook ik heb nog veel talent te ontwikkelen. Een prachtige uitdaging.

My Job Challenge
Met My Job Challenge daag ik mijzelf ook uit om iets te betekenen voor een ander. Ik coach onder andere mensen met een arbeidsbeperking. Van de beperking naar versterking gaan, vergt een specifieke aanpak. Daarnaast train ik groepen op het gebied van leiderschap, vaardigheden en begeleid ik teamontwikkeling. Ook ben ik nauw verbonden met het ontwikkelen van het HBO-onderwijs. Centraal daarbij staat de vraag hoe young professionals zo kunnen worden opgeleid dat zij echt aansluiting vinden bij de praktijk.

Graag kom ik ook met jou in contact!