Aangenaam!
Mijn naam is Rudie Faken. Trainer en coach. Met veel energie help ik anderen bij het ontwikkelen van talent.

In 2018 ben ik begonnen als zelfstandig trainer, coach en advies expert.

Als freelance trainer ben ik aangesloten bij Gooiconsult uit Groenekan. Gooiconsult richt zich met name op corporate organisaties, waarbij ontwikkelen van leiderschap, teams, communicatie en andere vaardigheden centraal staat.

Als coach werk ik samen met C-talents uit Amsterdam. Het gaat daarbij vooral om het coachen van mensen met een ‘arbeidsbeperking’. Bijzonder en leerzaam.

Als adviesexpert werk ik voor Hogeschool Windesheim in Zwolle. Daar geef ik samen met een team van docenten de adviesleerlijn voor een nieuwe HBO-studie (Finance Tax and Advice) vorm. De praktijk dichter bij de student brengen is een van de doelen.

Waarom deze stap?
Na ruim 18 jaar in een corporate organisatie te hebben gewerkt, was ik klaar voor de stap naar mijn eigen bedrijf. Tijd om kennis en ervaring door te geven aan anderen. Talent te ontwikkelen en zelf nieuwe dingen te leren. Andere mensen te ontmoeten. Maatschappelijk te kunnen bijdragen.

In loondienst heb ik veel ervaring mogen opdoen in het omgaan met klanten, als adviseur en planner. De laatste 8 jaar heb ik in leidinggevende functies gewerkt. Teams opgericht en helpen ontwikkelen. Geleerd dat voorbeeldgedrag, je kwetsbaar durven opstellen, vertrouwen geven en het ontwikkelen van talent echte ‘drivers’ zijn in teams. En zeker ook om een gezamenlijke challenge te hebben.

My Job Challenge is er om jou te ondersteunen. In je baan, als medewerker binnen een team of als (beginnend) leidinggevende. Ook om met je te sparren over je leiderschap. Past deze nog bij de groei van je bedrijf? En is dit leiderschap nog effectief genoeg?

Challenging genoeg…? Graag kom ik met jou in contact!